Γεωργικά Μηχανήματα

rotary tillercultivator cultivatorsplogh ploghrotarytiller

Στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων βρίσκονται μεταξύ άλλων όλα τα παρελκόμενα των τρακτέρ όπως φρέζες, καταστροφείς, ψεκαστηκά, πατατοεξαγωγείς, άρωτρα, αλέτρια, δισκόσβαρνες, καθώς και λυπασματοδιανομείς.

Εκτός των παρελκομένων σε εμάς θα βρείτε ελαιοραβδιστικά μηχανήματα, σκαπτικά όλων των γνωστών κατασκευαστών καθώς και μεγάλη γκάμα αντλιών επιφανείας αλλά και υποβρυχίων. Αντλιτηκά συγκροτήματα, πιεστικά ηλεκτροκινητήρες και κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου είναι μερικά από τα είδη που εμπορευόμαστε.

Στην κατηγορία των σωλήνων που εμπορευόμαστε ανήκουν και οι PVC σωλήνες καθώς και οι εύκαμπτοι σωλήνες πολυαιθυλενίου και πολυπροπυλενίου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε διαφορετικούς σωλήνες ανάλογα με απαιτούμενες πιέσεις. Σε εμάς θα βρείτε και γαλβανισμένους σιδεροσωλήνες διαφόρων τοιχωμάτων.

Κλείνοντας αυτήν την ενότητα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι διαθέτουμε εξαρτήματα συνέσεως καθώς και γωνίες ταφ και καμπύλες για όλους τους τύπους σωλήνων καθώς και εξαρτήματα PE όπως ηλεκτρομούφες, ηλεκτρογωνιές και ηλεκτροσυστολές.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας γύρω από τα προϊόντα του τομέα αυτού παρακαλούμε απευθυνθείτε στους συνδέσμους της διπλανής στήλης.

Valid HTML 4.01 Transitional   About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2010 Σταύρος Πατσαβούρας