Τομέας Κατασκευών


Στον τομέα των κατασκευών η εταιρία Σταύρος Πατσαβούρας εγγυάται την παροχή ολοκληρωμένων και μοναδικών λύσεων στους πελάτες της. Έχοντας μια μακροχρόνια ιστορία περίπου είκοσι χρονών είναι πλέων εξειδικευμένη στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, της διαμόρφωσης χώρων και των δημοσίων έργων.

Η εταιρία μας διαθέτει υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία γύρω από τις κατασκευές εξασφαλίζοντας υψηλών επιδόσεων υπηρεσίες.

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή κατοικιών, βιομηχανικών κτιρίων, τουριστικών εγκαταστάσεων και κτιρίων εκπαίδευσης στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Έχουμε μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή αντλιοστασίων, βιολογικών καθαρισμών, εγκαταστάσεων θέρμανσης ψύξης, καθώς και στην κατασκευή δικτύων ύδρευσης άρδευσης και αποχέτευσης. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία για κατασκευή και ανακατασκευή των δικτύων αυτών πάντα υπό την επίβλεψη μηχανολόγων και πολιτικών μηχανικών συνεργατών της εταιρίας μας.

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την καλύτερη και γρηγορότερη ολοκλήρωση των κατασκευών που αναλαμβάνει. Στους διπλανούς συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για έργα τα οποία έχουμε αναλάβει και κατασκευάσει κατά καιρούς. Μερικά από αυτά είναι αθλητικές εγκαταστάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων, στήλες φωτισμού δρόμων, και μεταφερόμενες χημικές τουαλέτες. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ενότητα "επικοινωνία".

Valid HTML 4.01 Transitional   About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2010 Σταύρος Πατσαβούρας