Η Ιστορία

12345

Η εταιρία μας ξεκίνησε τη δράση της από το 1945 όταν ο Ηλίας Πατσαβούρας με έδρα την πόλη της Μεσσήνης στο νομό Μεσσηνίας ξεκίνησε την επιχείρηση σαν συνεργείο συγκολλήσεων, φανοποιείο, και μηχανουργείο κατασκευής ανοξείδωτων ντεπόζιτων λαδιού. Λίγα χρόνια αργότερα η εταιρία επεκτάθηκε και στην εμπορία υγρών καυσίμων σε συνεργασία με την Petrola.

Γύρω στα 1960 γνωρίζοντας την αναγνώριση στην τοπική αγορά η εταιρία μπαίνει και στον τομέα τον αγροτικών προϊόντων εκπροσωπώντας τους γεωργικούς ελκυστήρες Ferrari και Pasquali Ιταλίας. Με τον καιρό και αποκτώντας γνώση και εμπειρία γύρο από την γεωργική τεχνολογία η εταιρία απόκτησε μία φήμη η οποία της έδωσε την δυνατότητα να επεκταθεί εκ νέου αυτή τη φορά στον τομέα της εμπορίας των μοτοσικλετών Piaggio καθώς και την αποκλειστική αντιπροσωπεία των γεωργικών ελκυστήρων Universal Ρουμανίας.

Έχοντας μπει στο 1975 η εταιρία περνά επιτυχώς στα χέρια του Σταύρου Πατσαβούρα όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα επεκτείνοντας και άλλο την δράση της συνάπτοντας συνεργασίες με τους περισσότερους δήμους του νομού για την προμήθεια υλικών καθώς και την συμμετοχή σε κατασκευές δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών πανελλαδικά.

Την τελευταία δεκαετία στην εταιρία Σταύρος Πατσαβούρας έχει δημιουργηθεί ένα καινούργιο τμήμα αυτό των εισαγωγών το οποίο ασχολείται με την εισαγωγή των μοτοσικλετών Baotian Kίνας και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Γερμανίας.

Μεταξύ των κατασκευαστών που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι οι καταξιωμένοι οίκοι της Piaggio, Universal, Same, KSB, Groundfos, Saer, Pasquali, Lombardini, και Petzetakis.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι νομού Μεσσηνίας στους γεωργικούς ελκυστήρες Zetor Τσεχίας, Lamborghini Ιταλίας, και Kioti Κορέας. Επίσης είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για το νομό μας των προϊόντων της πολυεθνικής εταιρίας Α.Γ.Πετζετάκις.

Κλείνοντας, η εταιρία ψάχνοντας νέους ορίζοντες εξάπλωσης σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εποχής πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά παίρνοντας ενεργό μέρος σε μελέτες κατασκευής μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πήγες Ενέργειας (Α.Π.Ε.)

Η εταιρία Σταύρος Πατσαβούρας είναι 100% οικογενειακή επιχείρηση από το ξεκίνημα της επενδύοντας σε εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο καλύπτει τομείς όπως η τεχνική υποστήριξη, οι πωλήσεις και οι κατασκευές πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στόχος μας είναι η συνέχιση και η περαιτέρω εξάπλωση στον ελληνικό αγροτικό τομέα με πάθος και ενθουσιασμό. Δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινό με την ίδια χαρά όπως και στο ξεκίνημα μας.

Valid HTML 4.01 Transitional   About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2010 Σταύρος Πατσαβούρας