Μοτοσυκλέτες


Η Συνεργασία της εταιρίας Σταύρος Πατσαβούρας με την Κινέζικη κατασκευάστρια εταιρία μοτοσυκλετών Baotian ξεκίνησε το 2004.

Μετά από εκτενείς έρευνες αγοράς ανάμεσα σε πολλούς κατασκευαστές ώστε να βρεθεί ο κατασκευαστής εκείνος που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις που είχαμε θέσει, δηλαδή, ποιότητα, αξιοπιστία, πρωτοποριακό σχεδιασμό, και ανταγωνίσιμες τιμές, καταλήξαμε σε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία. Έχοντας μακρά προϊστορία στον χώρο της μοτοσυκλέτας με το εμπόριο των μοτοσυκλετών της Ιταλικής φίρμας Piaggio, δεν ήταν δύσκολο στην εταιρία να ανταπεξέλθει και να προωθήσει επιτυχώς τις μοτοσυκλέτες Baotian. Έχοντας μια πλήρη γκάμα και ολοκληρωμένο συνεργείο παρέχοντας την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη οι μοτοσυκλέτες Baotian δεν άργησαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή.

Με μεγάλη χαρά και δικαίωση βλέπουμε ότι τα μοντέλα μας κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους προσφέροντας στους αναβάτες τους, ασφάλεια, οδική ευχαρίστηση, και αξιοπιστία.

Τα δίκυκλα Baotian που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά περιλαμβάνουν μοντέλα με κυβισμό από 50 κυβικά έως 250 κυβικά σε πληθώρα χρωμάτων και με ποικιλία αξεσουάρ.

Η ίδια η Baotian θέλοντας να εδραιωθεί και να αναγνωριστεί διεθνώς έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με διεθνείς βελτιωτικούς οίκους για την βελτίωση τόσο σε δύναμη όσο και σε σχεδιασμό. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας αναμένονται εκθαμβωτικά.

Τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από την εταιρία Σταύρος Πατσαβούρας είναι 6. Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα αυτά παρακαλούμε ακολουθήστε τους ακόλουθους συνδέσμους.

Τα μοντέλα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, παπιά, cross, και scooters.

Valid HTML 4.01 Transitional   About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2010 Σταύρος Πατσαβούρας